MAJA OGNJENOVIĆ: Dača i ja smo idealan spoj, volimo se beskrajno

"Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vreme", rekla je poznata odbojkašica

  • 21

Odbojkašica Maja Ognjenović već devet meseci je u emotivnoj vezi sa bivšim vaterpolo asem Danilom Ikodinovićem. Poznata sportitkinja, kada je u Beogradu, živi sa svojim partnerom na istoj adresi, a kako kaže, njih dvoje našli su recept za čestu razdvojenost, koja je uslovljenja njihovim poslovnim obavezama.

- Danilo i ja imamo interni dogovor da nikada ne budemo razdvojeni duže od dve nedelje jer je to najduži period koji možemo da izdržimo jedno bez drugoga. Tokom vremena koje provedemo zajedno akumuliramo dovoljnu dozu ljubavi do sledećeg viđenja - rekla je Ognjenovićeva za "Blic".

Maja je navela takođe da su ona i Danilo idealan spoj.

- Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vreme. Mi smo idealan spoj, volimo se beskrajno - istakla je poznata odbojkašica. za ovaj dnevni list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA