Anđelina Džoli jedina žena na listi najplaćenijih glumaca! (FOTO)

Ako ste mislili da Anđa ne zna šta će sa zarađenih 33 miliona, šta tek treba da kaže Robert Dauni Džunior koji je za 12 meseci protekle godine na račun zgrnuo neverovatnih 75 miliona dolara

  • 3

Glumica koja je najviše zaradila u protekloj godini (33 miliona dolara) neupitno je Anđelina Džoli, koja je, ujedno i jedina žena na top deset listi najplaćenijih glumaca. Prvo mesto, prema podacima Filmske akademije Njujork, pripalo je Robertu Dauniju Džunioru, koji se 2013. godine "opario" za neverovatnih 75 miliona dolara!

Odmah ispod superheroja Ajron mena našao se Čening Tejtum sa čak 60 miliona dolara, dok je osmo mesto, sa 55 miliona, na ovoj prestižnoj listi zauzeo fatalni dasa Hju Džekman.

Samo četiri miliona manje za 12 meseci u protekloj godini uzeo je Mark Volberg, dok ga prate Dvejn Džonson, kao i neizostavni Leonardo Dikarpio, Adam Sendler i Tom Kruz.

Liam Nison zaradio je 31,5 miliona, te tako omogućio Anđelini da dođe ispred njega i nađe se u samom vrhu bogataša Holivuda.

Osim Anđeline, zarade ostalih holivudskih glumica ne mogu se meriti sa zaradom njihovih kolega. Tako je među najplaćenijima Dženifer Lorens, koja je zaradila 26 miliona dolara, zatim Kristen Stjuart sa zaradom od 21,5 milion, Dženifer Aniston sa 20 miliona i Ema Stoun sa zaradom od 16 miliona dolara.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Правдa

    23. februar 2014 | 11:30

    Zlo.

  • Dušana

    23. februar 2014 | 20:38

    Samo jedna žena na listi?!? Sramota! To kao da je lista u Srbiji pravljena. Ali slično,nije isto,jer da je u Srbiji ne bi ni jedna žena bila na listi.

  • :)))

    23. februar 2014 | 14:58

    daj neki dinar bate :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA