Top 10 selebritija koji su lagali za godine

Telegraf otkriva: Džej Lo, Sandra Bulok, Eminem samo su neke od džetset zvezda koje skrivaju istinu koliko tačno imaju godina

  • 4

Odavno je poznato da je lagati o svom pravom imenu jedna od odlika svetskh džetsetera, a gotovo da nema poznate osobe koja od javnosti nije probala da sakrije i tačan broj godina. Telegraf.rs vam predstavlja listu poznatih holivudskih zvezda koje su u ključnim trenutcima svoje karijere slagali javnost o svojoj starosti. Neki su smanjivali realan broj, neki povećavali. Nekima je laž pomogla, nekima odmogla. Ali jedno je sigurno, na kraju su laži izbile na videlo.

1. Dženifer Lopez - 52 

Iako je na sva usta objavljivala da je rođena 1970. JLo je bila prisiljena u Njujorškoj policiji da prizna da je ipak rođena 10 godina ranije. Kada su ona i njen tadašnji dečko, reper Pi Didi, privedeni zbog nereda u jednom noćnom klubu, pevačica i glumica je morala da kaže da je rođena 1960. godine. Da li je tim priznanjem i Pi Didi bio iznenađen, ostaje pitanje.

2. Sandra Bulok - 48

Glumica je jednom lagala producente filma "Ljubavne čarolije" da ima 29 godina. Svi su joj tada poverovali, a jedino je magazin Veniti fer to doveo u sumnju i “raskrinkao” Sandrine laži. - Posle svega, nemate pojma koliko godina zapravo imate i koliko ste puta lagali! Uvek kažem sebi da neću lagati, a jednom kada jesam, okrenulo se protiv mene. Najbolje je pustiti ostale da se pitaju o pravim godinama – izjavila je kasnije Sandra Bulok.

3. Eminem - 40

Eminem je rekao Hauardu Sternu 1999. godine da ima 24 godina, a u tom trenutku je zapravo imao 27. Inače, ove godine poznati reper puni 40, pa ćemo videti da li je i to zaboravio.

4. Nikol Šerzinger - 34

Jednom je bivša članica grupe Pusiket dols otkrila da je 2008. lagala koliko ima godina. Dok je govorila da ima 28, zapravo je u to vreme već napunila 30. Iako sada ima 34 godine, ima telo dvadesetogodišnje devojke. - Trebalo je da skinem još jednu godinu, mogla sam da kažem 27 - izjavila je nakon više godina Nikol.

5. Niki Minaž - 29

Prošle godine hip-hop pevačica je uhapšena zbog umešanosti u tuču. Tada je policijski izveštaj otkrio njene prave godine. Ona je svima pričala da ima 26, a zapravo je dve godine starija.

6. Džejms Blant - 38

U nameri da privuče mlađu publiku, skinuo je 3 godine od svojih "pravih" godina. Tada je imao 36, a sada ovaj pevač ima punih 38 godina.

7. Neli - 34

Reper je sa svojom neistinom suočen kada ga je tinejdžerski časopis Tin Pipl stavio na listu “Najseksipilnijih zvezda ispod 25 godina”. Neli je tada i potvrdio da ima 25 godina. Međutim, samo jednim pozivom nakon objavljivanja liste potvrđeno je da je njemu ipak 28 godina.

8. Geri Halivel - 40

Tvrdeći da ima 21 godinu u vreme kada su planetarno popularne Spajs grls objavile svoj prvi album, Geri je skoro ubedila fanove. Međutim, kasnije je utvrđeno da joj je tada bilo 25 godina. Nakon toga je etiketirana kao “Stara Spajsica”. Geri je organizovala žurku za svoj 29. rođendan kasnije nego što je Viktorija Bekam u par navrata objavljivala da Geri ima 30.

9. Agnes Din - 29

Manekenka Agnes Din je priznala da je sebi smanjila 6 godina zarad uspeha u manekenskoj karijeri. - Kada sam definitivno odlučila da ću se baviti manekenstvom imala sam 18 godina. U to vreme sam mislila da je to previše za novo lice, tako da sam skinula par godina – izjavila je poznata manekenka.

Školski drugari su tada počeli sa ogovaranjima, a jedan je čak pokrenuo Fejsbuk grupu “Agnes Din, nemaš 18 godina”. Grupa nije imala uspeha, naročito jer je shvaćena kao šala kada je Agnes navodno napunila 19. ”Ova je grupa za sve one koji znaju da manekenka Agnes Din nema 18, niti 21, niti bilo koje godine koje ona kaže. Svi mi koji smo bili sa njom u školi odlično znamo da ona ima 24. godine” pisalo je 2007. u opisu grupe. Agnes, koja je u modnom svetu dobila nadimak “nova Kejt Mos”, iako prava Kejt nije ni stara i uspešnija je nego ikad ranije, 2006. godine je odlučila da ponovo laže za godine kada je upoznala u Njujorku modnog agenta koji se zainteresovao za nju.

10. Nadin Kojld - 27

Nadin je 2001 godine  učestvovala u takmičenju za Ajriš popstars u kome je Luis Volš bio u žiriju. Čini se da je tada osigurala sebi mesto u bendu, sve dok se nije saznalo da je lagala za godine. U to vreme Nadin je imala 16 godina, kada je minimum za učešće na ovom takmičenju bilo 18.  Luis je tada okuražio da ostane i zatim je bend sa kojim je nastupala otputovao u Ameriku i postao poznat sa par objavljenih singlova.

(A.V./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    17. novembar 2012 | 20:48

    Prvo proverite tacnost informacije pa onda pisite clanak -.- J.Lo ima 42!

  • Ana

    25. februar 2013 | 16:03

    Aha, malo juce J.Lo ima 52 godine. -.-

  • jlo

    30. mart 2012 | 13:36

    jennifer lopez ima 42 a ne 52 godine! Tacno je da je bilo objavljeno da je rodjena 1970.a tada je otkriveno da je rodjena JEDNU godinu ranije tj.1969.,a ne 10!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA