Maja Žeželj napustila RTS!

"Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logican korak u mojoj karijeri, iako mi je zao sto se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama", izjavila je voditeljka Nacionalnog dnevnika

  • 8
Maja Žeželj Printskrin: RTS

Dugogodišnja voditeljka Dnevnika na Javnom servisu, i jedno od zaštitnih lica RTS-a, Maja Žeželj, napustila je ovu medijsku kuću i svoju karijeru odlučila da nastavi na TV kanalu N1, koji sa emitovanjem kreće na proleće.

Ovaj kanal je prvi regionalni dvadesetcetvorocasovni informativni kanal, koji pocinje sa emitovanjem programa na proleće 2014. godine i koji je namenjen publici od preko 20 miliona ljudi sirom Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

- Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logican korak u mojoj karijeri, iako mi je zao sto se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti znacajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu - rekla je voditeljka.

Maja Zezelj je izuzetan medijski profesionalac posvećen Informativnom programu od 1991. godine. Znacajna iskustva stekla je na kanadskoj televiziji City TV. Kao prezenter vesti radila na Trećem kanalu, TV Politika, BK televiziji, B 92 i Radio Televiziji Srbije. Maja je i predavac na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum.

- Veoma nam je drago što se Maja Žeželj pridružuje mreži N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce - izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.

Žeželjevoj će se na novoj televiziji N1 pridružiti i Jugoslav Ćosić, kao i jedan od najpoznatijih novinara i u Hrvatskoj Zoran Šprajc.

Da podsetimo, voditeljka Nacionalnog dnevnika nedavno je izjavila da će RTS napustiti samo ukoliko joj neko ponudi 50.000 dinara po emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA