NATAŠA BEKVALAC: Nisam sa Ljubom, mi smo samo prijatelji!

"Sasvim je normalno poznavati nekog, javiti mu se, sasvim je normalno da imaš društvo kod kuće, a da, pri tome, nisi... Kako mene ovih dana oslovljavaju", rekla je pevačica, jasno aludirajući na nedavnu posetu rukometaša

  • 18

Samo par dana nakon što je bivši dečko Nataše Bekvalac rukometaš Ljuba Jovanović viđen kako ulazi u njenu zgradu, pevačica je demantovala spekulacije da su njih dvoje u vezi i istakla da trenutno nema partnera.

Novosadska barbika nije želela da priča o raskidu sa Vladom Vuksanovićem, ali je zato u emisiji "Exkluziv" iskoristila priliku da demantuje da je u vezi sa drugim bišim dečkom, Ljubom.

- Ne, ne, nemam novog dečka i ja se svojih izabranika nikada nisam stidela, čak, naprotiv. Ako nešto bude novo, obavestiću vas, ali ovo je stvarno glupost - rekla je ona, iako je delovala prilično nesigurna u svoje reči.

- Sasvim je normalno poznavati nekog, javiti mu se, sasvim je normalno da imaš društvo kod kuće, a da, pri tome, nisi... Kako mene ovih dana oslovljavaju - rekla je pevačica, jasno aludirajući na kućnu posetu rukometaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA