Telegraf ekskluziva: Kako se tetoviraju Igor Terzija i Vukašin Brajić (VIDEO)

Telegraf prisustvovao tetoviranju dvojice pevača koji su se proslavili u muzičkim šou emisijama - "Prvi glas Srbije" i "Operacija trijumf"

  • 0

Trend tetoviranja ne jenjava, a ovoj pomodno-životnoj maniji nisu odolela ni dvojica telantovanih pevača - Igor Terzija i Vukašin Brajić. Bivši finalisti muzičkih serijala "Prvi glas Srbije" i "Operacija trijumf" uradili su istog dana svoje nove crteže u tatu studiju Miše Jovanovića u beogradskom naselju Medaković, a Telegraf je ovekovečio akciju "ošarenjivanja":

- Oduvek volim tetovaže, a i vidi se. Evo sad sam ukačio malo vremena da svratim do Miše da mi dovrši tet na ruci - ispričao nam je Vukašin Brajić, koji je prvi seo na stolicu za tetoviranje. Naravno, Vukašin ima vuka na desnoj ruci, a kako smo saznali počasno mesto na njegovom telu - na grudima, zauzeće i jedna Indijanka.

Igor Terzija je, za razliku od kolege, radio malaj tatu. To je tetovaža ratnika koja je u drevna vremena služila da uplaši protivnika.

- Treba tu da se još radi, ali uskoro ću imati lepu ratnu tetovažu - rekao je finalista Prvog glasa Srbije.

Istog dana na tetoviranje je trebalo da dođe i folk pevač Sloba Vasić, ali se finalista serijala "Zvezde Granda" u dogovoreno vreme nije pojavio.

Kako je izgledalo ovo "muzičko" tetoviranje, možete da pogledate u snimcima ispod:

 

(N. Ilić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA