STRAVIČNO: Brat Selme Hajek ubio suvozača u saobraćajki! (VIDEO)

Sami je izgubio kontrolu nad "fordom GT" i udario u kamion iz suprotne trake, prilikom čega je 43-godišnji meksikanac, koji je sa njim bio u kolima, na mestu ostao mrtav

  • 3

Mlađi brat Selme Hajek Sami usmrtio je još uvek neidentifikovanog meksikanca koji se vozio sa njim u kolima, kada je prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u "tojotin" kamion čiji je 20-godišnji vozač takođe povređen.

Semi je izgubio kontrolu nad volanom svog sportskog auta marke "ford GT" i udario u vozilo iz suprotne trake, prilikom čega je 43-godišnji meksikanac, koji je sa njim bio u kolima, na mestu ostao mrtav.

Obojica vozača teško su povređena i hitno su prevežena u najbližu bolnicu u Los Anđelesu, piše Daily Mail. Još uvek nije utvrđeno šta se tačno desilo i zbog čega je usledila ova stravična nesreća, a policija ističe da je istraga u toku.

Sami i Selma veoma su povezani i ovaj nemili događaj izuzetno je potresao holivudsku glumicu.

Pogledajte video sa mesta događaja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    25. februar 2014 | 10:30

    Kako im je policija neefikasna " ne znaju sta je uzrokovalo nesrecu " !!! Kako nasi bre odma znaju , sta god da se desilo u pitanju je "prekoracenje brzine "

  • G-Man

    25. februar 2014 | 07:41

    O sestru li mu mangupsku....

  • Petra

    25. februar 2014 | 15:50

    Sta ne objavljujete komentare? Istina da nemate opsta poznavanja za neke stvari boli, a? Ponovicu, nije kamion nego kamionet. Imate google pa proverite razliku. Medjutim ocito lakse je samo prepisati ili bukvalno prevesti ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA