SVADBA ZA PAR DANA: Kaja se udaje za Džuniora Džeka!

Kako Telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica je spremna da izađe pred oltar sa poznatim di-džejem, a svečanoj ceremoniji prisusvovaće samo porodica i najuži krug prijatelja

  • 7

Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić za koji dan konačno će stati na ludi kamen sa di-džejem Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek, sa kojim je u dugogodišnjoj romansi.

Par je krajem godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi mislili da će se odigrati famozno venčanje, međutim, Ostojićeva tada nije bila sakupila sva potrebna dokumenta kako bi mogla da legalno stupi u brak sa svojim izabranikom.

Kako Telegraf saznaje, situacija se promenila i venčanje će se konačno odigrati za par dana, a Ostojićeva je insistirala da ceremoniju, koju su pripremili samo za najuže prijatelje i porodicu, sakrije od medija.

Kaja i Džek zajedno su oko dve i po godine i neretko ističu da su zaljubljeni kao i prvog dana, dok će Kaja morati da nakon svadbe spakuje i poslednje kofere i preseli se u Brisel kod Džuniora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA