DUBIOZA KOLEKTIV: Ukrali smo spot za pesmu "Tranzicija"! (VIDEO)

"Klepili smo kratki film Zoke Ćatića koji nam se jako svideo i podmetnuli svoju muziku ispod. O tome gospodin Ćatić još uvijek ništa ne zna", izjavili su članovi benda

  • 3

Bosansko-hercegovački bend "Dubioza kolektiv", kojeg očekuje veliki beogradski koncert 5. aprila u "Kombank" areni, javno je priznao da je novi spot za pesmu "Tranzicija" platio nula dinara i da je zloupotrebio scene iz filma "Fasunga", reditelja Zoke Ćatića.

- Mi smo ponukani praksom naših vlastodržaca odlučili da spot jednostavno ukrademo! Klepili smo kratki film Zoke Ćatića koji nam se jako svideo i podmetnuli svoju muziku ispod. O tome gospodin Ćatić još uvijek ništa ne zna. Ako bude negodovao zbog zloupotrebe njegovog filma, nećemo mu se javljati na telefon i pravićemo se blesavi - saopštava "Dubioza".

Naime, u spotu su zloupotrebljene scene iz filma "Fasunga", dok je scenarista i režiser je Zoka Ćatić, a u kratkom ostvarenju glumic glumi Bogdan Milićević.

Da podsetimo, karte za koncert u "Areni" za 5. april mogu se kupiti na blagajnama "Kombank" arene, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

Pojedinačna karta za parter košta 1.000 dinara, s tim da se za pet kupljenih šesta dobija gratis. Tribine (nivo 200) koštaju 1.250 dinara, dok je nivo 400 samo 250 dinara skuplji. Ljubitelji ovog benda koji koncert žele da prate iz lože, treba da izdvoje 4.000 dinara po ulaznici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA