Marija Šerifović duguje 2.500 evra novinaru koji joj je napisao knjigu!

Kako saznajemo, pevačica i novinar nisu ni potpisali ugovor, već je saradnja zasnovana na prijateljskim odnosima

  • 3

Pevačica Marija Šerifović navodno duguje 2.500 evra novinaru koji je napisao autobiografiju "Ispovest". Iz izvora bliskih akterima priče, saznajemo da Marija i novinar kojeg je angažovala da joj napiše knjigu uopšte nisu ni potpisali ugovor, te da je saradnja zasnovana na prijateljskim odnosima.

Ipak, izgleda da nešto nije štimalo, te je pevačica odlučila da ne plati 2.500 evra, koje je obećala na početku dogovora. Kontaktirali smo Mariju koja demantuje ove natpise.

-  Evo smejem se ceo dan od kad sam to pročitala. Izmisliće i da mi Verica nije majka, te da nisam pevala na "Evroviziji". Svaki dan izmisle neku glupost, ta informacija nije istina - kaže pevačica.

Spomenuti novinar nije se javljao na telefon.

Podsetimo, Marija u knjizi priča o svom detinjstvu, seksualnosti, alkolohizmu svog oca, a veliku pažnju je izazvao i istoimeni film, koji je u novembru prikazan publici u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvazi

    26. februar 2014 | 18:56

    Ima dugove kao i njen brat kvazi Danijel . Sramote zamenjenih polova

  • A

    26. februar 2014 | 19:59

    Decko,decko...

  • Jelena

    27. februar 2014 | 05:51

    Nije valjda novinar mislio da ce da mu plati?Pa ona je takva ptostakusa da je morala da unajmi nekog da joj napise knjigu.Jer je i nepismena.Ali bitno je da je drugacija od drugih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA