TRAŽE UKIDANJE SPOTA: Keti Peri razbesnela muslimane! (VIDEO)

Do sada je sakupljeno više od 40.000 potpisa za ovu peticiju, a podrška za ukidanje "bogohulničkog" videa, koji je, inače, pregledan oko 35 miliona puta, stiže iz skoro svih zemalja sveta

  • 28

Keti Peri razljutila je muslimane novim spotom za pesmu "Dark horse", u kojoj kao zla Kleopatra spaljuje udvarače, a od kojih je jedan nosio natpis "Alah" oko vrata, te je pokrenuta peticija da se ovaj visokobudžetni video ukine sa Jutjuba.

Naime, čitavu galamu oko spornog detalja podigao je Šazad Ikbal, britanski musliman iz Bredforda, koji je ogorčen spaljivanjem vernika i to je prijavio čelnicima Jutjuba.

Do sada je sakupljeno više od 40.000 potpisa za ovu peticiju, a podrška za ukidanje spota, koji je, inače, pregledan oko 35 miliona puta, dolazi sa svih strana, uključujuči Saudisku Arabiju, Australiju, Pakistan i Bangladeš.

- Spot je viđen kao izuzetno kontroverzan gledaocima zbog toga što prikazuje bogohuljenje. Ono se jasno prenosi kao poruka u spotu pošto Keti Peri (koja deluje kao suprotnost od Boga) baca u plamen čoveka koji veruje u Boga - napisao je Šazad Igbal, koji je pokrenuo peticiju.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • android71

    26. februar 2014 | 19:28

    Ima li nesto sto ne ugrozava ove muslimane? A da uklonimo njih ili da prestanu da gnjave ceo svet sa svojim bolesnim sujeverjem?

  • Bora Frljača

    26. februar 2014 | 19:25

    A zar oni smeju da gledaju zapadne spotove?

  • Bojan

    26. februar 2014 | 19:36

    Neka stave medaljon Srbin i resena stvar, i niko se nece buniti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA