RUKA U OFSAJDU: Zbog ove fotke je američkog pevača napustila žena (FOTO)

Muzička zvezda Robin Tike trenutno je rastavljen od svoje supruge Pole Paton, jer je ona na društvenim mrežama videla fotografiju gde njen supruga hvata za zadnjicu svoju obožavateljku

  • 9

Robin Tike, autor svetski poznatog hita "Bllured Lines", rastao se posle devet godine braka od glumice Pola Paton. Tačnije, američka seks-bomba napustila je pevača jer je na društvenim mrežama videla spornu fotografiju na kojoj njen suprug hvata svoju obožavateljku za zadnjicu.

Tike i starleta Lana Skolaro pozirali su zagrljeni ispred fotoaparata, međutim, Robinova ruka završila je na mestu gde ne bi smela da bude. Zbog ovog skandala Pola Paton je rešila da napusti svog supruga.

Da podsetimo, Robin Tike imao je u nekoliko "nestašluka" tokom proteklog perioda. Prvo je snimio spot za numeru "Blurred lines", u kome se pojavljuju gomila golih cica, a nešto kasnije imao je više nego provokativan nastup na dodeli MTV nagrada, gde je od pevačevo međunožje njegova koleginica Majli Sajrus "trljala" zadnjicu. Zbog ovog "eksperimentisanja", mladu pop pevačicu napustio njen tadašnji dečko.

Inače, Robin Tikeu je navodno žao zbog ovog skadala sa obožavateljkom i želi očajno da spasi svoj brak sa Polom Paton.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA