ACA LUKAS: Željko Šašić je jadan, nisam mu ja kriv što je ostao bez žene!

"Ono što nije naglasio jeste da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. Nemam ništa protiv toga da gradi imidž jadnog čoveka, ali Aca Lukas nema ništa sa tim", rekao je folker

  • 23

Nakon što je Željko Šašić izjavio kako bi bez problema mogao da popriča sa bivšom ženom Sonjom Vuksanović i njenim sadašnjim mužem Acom Lukasom, oglasio se i folk pevač kako bi istakao da on ni najmanje nije kriv što se Šašić razveo od Sonje.

Ogorčeni Lukas nije štedeo reči o svom rivalu, i za "Alo" napomenuo da nema o čemu da priča sa njim jer su on i Sonja otpočeli romansu čak pet godina nakon što se ona razvela od Šašića.

- Čuo sam da je više od pola emisije pričao o meni i da nije bilo mnogo toga ružnog. Veoma mi je drago što sam saznao da imam još jednog fana. Što se tiče toga da se nađemo, ne verujem da on i ja imamo o čemu da pričamo. Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali bih ja naglasio da on nije jadan zbog Ace Lukasa - Rekao je folker, koji se tu nije zaustavio:

- Ono što nije naglasio jeste da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. To što je ostao bez žene je samo njegov probem i nema nikakve veze sa mnom. Nemam ništa protiv da pravi imidž jadnog i ostavljenog čoveka, ali Aca Lukas nema veze sa tim - izričit je bio Lukas.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezaml

    28. februar 2014 | 00:08

    Zeljko je bio skroz odmeren I pokusavao je da izbegne temu ali Ognjen je bio jako uporan.Ko ovom Aci drma kafez?

  • E Lukas ne leti

    28. februar 2014 | 00:37

    Ti i Sonja ste totalni raspar...prosto sumnjam da joj se nesto svidja na tebi osim tvog novcanika.

  • Marko

    28. februar 2014 | 00:16

    Slabo pamćenje ima Aca Lukas. Njegova bivša žena Nataša i Sonja Šašić cile su najbolje drugarice i držale butik u Siti pasažu. Držili se porodično dok su bili u braku,možda je od tad ljubav ili od Podgorice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA