MARIJA ŠERIFOVIĆ: Prvi orgazam sam doživela sa ženom!

Pevačica je otkrila kako je svojevremeno imala seks i sa svojim telohraniteljem, koji je bio "fin, miran, ćutljiv, lepo građen i dobar u krevetu", ali i da se nakratko upustila u romansu sa udatom ženom koja je imala i dete

  • 35

Marija Šerifović bez cenzure je u svojoj knjizi "Ispovest" otkrila najintimnije detalje iz spavaće sobe, a bez pardona pričala je i o tome kako je izgubila nevinost, kao i da je imala seks sa muškarcima i ženama.

Pevačica je do detalja opisala svoje prvo seksualno iskustvo koje je doživela nakon njenog punoletsva.

- Izbor je pao na mog dugogodišnjeg prijatelja Marijana. Nije me bolelo, niti je bilo previše krvi. Ne znam da li je svršio, a ja sam svoj prvi orgazam doživela naredne godine - opisala je Šerifovićeva, koja je potom upoznala Džesi, sa kojom je imala prvu ozbiljnu vezu.

- Naš seksualni odnos više se bazirao na nažnosti i erotskim predigrama. Seks sa ženom je mnogo drugačiji. Ona tačno zna kad i gde treba da me dodirne da bi me uzbudila. Nikada neću zaboraviti naše poljupce, od njih sam osećala onu čudnu toplinu u grudima. Ta naša intima, ponekada je trajala satima, bila je drugačija od odnosa sa muškarcem - otkrila je pevačica i potom objasnila kako je posle tri godine raskinula vezu jer ju je Džesi prevarila.

Pobednica Evrosonga ispričala je kako je imala i povremeni seks sa telohraniteljem Markom, koji je bio "fin, miran, ćutljiv, lepo građen i dobar u krevetu", ali i da se bila na kratko upustila u romansu sa izvesnom Karmen koja je bila udata i imala dete.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Englez

    28. februar 2014 | 00:50

    Koga briga skim je ona dozivila orgazam. Nemate nista pametnije pisat.

  • NinceZupljance

    28. februar 2014 | 01:08

    Kakva glupost... Koga jos zanima sa kim si izgubila nevinost?! Ne ponizavaj se vise i ne unistavaj to malo karijere koju si stvorila!!!

  • Miki

    28. februar 2014 | 00:53

    Bolest ne bira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA