JELENA ROZGA: Nosim iste cipele jer neću da se razbacujem sa parama! (FOTO)

- Da nemam sponzore dizajnere, verovatno biste me viđali u mnogo manje promena tokom godine. Smatram da je neukusno razmetati se svaki dan novim cipelama i haljinama", napisala je ljuta pevačica

  • 23

Nakon što su fanovi na Fejsbuku pevačici Jeleni Rozgi zamerili to što je nebrojeno puta obula iste cipele i javno obećali da će joj, ako treba, oni kupiti druge, oglasila se i hrvatska zvezda, ogorčena što o njenom "propustu" bruje i svi mediji.

Pevačicu je, naime, pogodilo to što su joj fanovi rekli da skine već jednom cipele koje je obula 59.637 puta. Stoga je, revoltirana Rozga, napisala poduže obrazloženje.

- Vidim da je trenutno glavni problem nacije briga za moje cipele. Ajde da to rešimo jednom za svagda: Obući ću ih jos 100 puta! U zemlji sa preko 380.000 nezaposlenih i preko trećine na rubu siromaštva smatram da je neukusno razmetati se svaki dan novim cipelama i haljinama.

 

Otkriću vam jos nešto: Da nemam svoje divne sponzore dizajnere verovatno bi me viđali u mnogo manje promena tokom cele godine! - stoji na profilu pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marta

    28. februar 2014 | 18:58

    Konacno neko normalan!

  • Ana

    28. februar 2014 | 19:00

    Pa u pravu je skroz. Nije ona manekenka i nisu svakoj zeni cipele opsesija. Zenu to ne zanima, ona je pevacica i jednako dobro peva i u ovim cipelama kao i u starkama i trenerci

  • Buldoger

    28. februar 2014 | 19:03

    Svaka cast na odmerenosti i skromnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA