FOTO UBOD: Bred Pit navalio na picu usred dodele Oskara! (FOTO) (VIDEO)

Na najglamuroznijoj večeri u Holivudu, poznate face, umesto prefinjenom kuhinjom, počastile su se punomasnim brzim oborkom "s nogu"

  • 6

U toku najprestižnije i najglamuroznije večeri u Holivudu dodele "Oskara", domaćica Elen Dedženeris selebriti zvanice dočekala je sa svežom, tek ispečenom picom, koju je podelila uglađenim VIP-ovcima koji su sedeli u dvorani.

Zategnutu atmosferu na ceremoniji opustila je Elen, koja je među elitnu publiku uletela sa dostavljačem i tri ogromne pice. Glumci su je šokirano gledali, ali ipak nisu odbili parče, dok je vrhunac komične scene bio kada je domaćica zatražila pare za picu Sandri Bulok i producentu Harviju Vinstinu.

Osim što je pomogao voditeljki da razdeli tri kutije ove brze hrane, svoje parče dočekao je i Bred Pit. Taman što je zagrizao punomasni obrok, škljocnuli su aparati, te je ova hit slika za čas obišla intenet!

Još jedan kadar neverice obišao je planetu, a to je trenutak kada se Dženifer Lorens i na ovogodišnjoj Dodeli saplela na crvenom tepihu i pala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA