RADA MANOJLOVIĆ: Ne prelazim u voditelje, snimila sam samo jednu emisiju!

"Snimila sam emisiju "Veče sa Radom Manojlović", u kojoj se pevači menjaju kao domaćini koji imaju svoje goste. Pre mene su isto to snimali Brena i Bekuta, dok sam ja ugostila porodicu, autore, drage kolege - rekla je Rada za Telegraf

  • 2

Zvezda Granda Rada Manojlović snimila je emisiju "Veče sa Radom Manojlović", koja govori o njenom životu od rođenja, karijeri i uspesima koja će se emitovati na novim "Grandovim" kanalima idućeg meseca!

Talentovana pevačica dobila je priliku da sa obožavaocima podeli najzanimljivije detalje iz života i svoje pevačke karijere, a u emisiji zabavnog karaktera pridružile su joj se brojne kolege sa kojima se sarađivala.

- Rada je već snimila svoj šou, u kojem ima centralnu ulogu i koji vodi, ali to je jednokratna emisija. Tu će pričati o celom svom životu i predstaviti njoj bliske ljude, prijatelje, pa čak i frizerku, ali i brojne kolege sa kojima je snimala duete. Među njima naći će se i Saša Matić - rekao je pevačicin prijatelj za Telegraf.

Ovu informaciju potvrdila je i pevačica, koja je ujedno i demantovala naslove pojedinih medija da prelazi u voditelje.

- Nije tačno ono što je objavljeno, ne prelazim u voditeljke, neko je pogrešno protumačio. Samo sam snimila emisiju "Veče sa..." u kojoj se menjaju pevači kao domaćini koji imaju svoje goste. Petoro njih je similo svoje emisije pre mene, a među njima su i Brena i Bekuta. Ja sam ugostila svoje autore, porodicu, drage kolege, s obzirom da je takav koncept emisije na Popovićevom kanalu - rekla je Rada za naš portal.

S obzirom na njenu popularnost u regionu, ne može se poreći da će ovaj šou biti itekako gledan i uspešan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA