RANI RADOVI: Ovako Kristina Kovač peva hit Harisa Džinovića! (VIDEO)

"Nemojte mnogo da mi se smejete! Ja, u avgustu '99, glumim epizodnu ulogu u jednoj grčkoj seriji. I pevam "Rano je za tugu". Bože, kako sam bila mlada i žgoljava", prokomentarisala je pevačica

  • 4

Kristina Kovač, koja trenutno važi za najstrožeg člana žirija u muzičkom takmičenju "X Factor", davne 1999. godine uživala je uz narodnjake i rado pevušila hit mnogo starijeg kolege Harisa Džinovića "Rano za tugu".

Naime, pevačica je imala ulogu u jednoj grčkoj seriji, gde se pojavljuje sa Draganom Bjelogrlićem, a za koju je muziku radio Kiki Lesendrić, koji je takođe član žirija "X Factora".

Umesto da video obriše i zakopa u obližnje dvorište, Kristina ga je ponosno okačila na svoj Fejsbuk profil kako bi svoje obožavaoce nasmejala do suza.

- Sad se spremite za upiš živi! Ja, u avgustu '99, glumim epizodnu, najmanju na svetu, ulogu u jednoj grčkoj seriji. I pevam "Rano je za tugu", čiji smo refren samo par godina pre toga Maki i ja obradile na albumu "Malo soula". Bože, kako sam bila mlada i žgoljava, hahahaha, divota! - napisala je pevačica, a njenu izvedbu pogledajte u 34. minutu snimka:

- Volim sto moj život ima tako blesave momente... Bilo je oko 40 stepeni tog dana, a ja došla na jedan dan u Atinu, ludilo! A još smesnije, koliko vidim, izgleda da je Kiki radio neku muziku za ovu seriju, hahahahah! Moj kolega, vlasnik mog omiljenog "puć"-a! Nemojte mnogo da mi se smejete - prokomentarisala je Kovačeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    3. mart 2014 | 13:18

    Ne da mi se gledati snimak ali moram da priznam da je baš lijepa sa ćerkicom na ovoj slici. Mada mi se njena drskost ne dopada...

  • xxx

    3. mart 2014 | 13:53

    Prelepa je Kristina!

  • paparazzo

    3. mart 2014 | 21:57

    Nije ona drska ona je opaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA