Internet "samleo" Dikaprija što 20 godina nije dobio Oskara! (FOTO) (VIDEO)

Ni brojne nominacije, ni sjajne uloge u filmovima nisu pomogle Leonardu da osvoji pozlaćenu statuu i priznanje vredno divljenja. Umesto toga, glumca su internet korisnici nemilosrdno ismejali na sve moguće načine

  • 16

Ceo svet bruji o događaju godine - dodeli "Oskara", ali i o "najvećem gubitniku", sirotom Leonardu Dikapriju, koji već 20 godina, od kad je prvi put nominovan, ne uspeva da dobije zlatno priznanje.

Prvi put nominovan je daleke 1994. godine za ulogu u filmu "What's Eating Gilbert Grape", a njegova najveća želja nije se ostvarila ni nizom filmova u kojima je tokom godina imao sjajne uloge. Isti slučaj bio je i ove godine sa odličnim ostvarenjem "Vuk sa Vol Strita", za koji je bio nominovan za producenta i glavnu ulogu.

Da nesreća bude veća, ovaj dugogodišnji "maler" Lea nije promakao ni maštovitoj internet populaciji, koja je brže-bolje iskoristila priliku da "razapne" holivudskog zavodnika!

Pogledajte neke od najzanimljivijih namontiranih slika, klipova i gifova:

 

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

leonardo-d2

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA