EMINA UZVRATILA ILMI: Kletve su opasna stvar, mogu da se vrate kao bumerang!

"Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bilo bi me strah. Kletve su najveci bumerang i opasne igračke", napisala je Jahovićeva povodom kletvi Karahmetove

  • 22

Razočarana Ilma Karahmet nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo zbog ispadanja iz "X Factora", te je oplela po Emini Jahović i počela da je kune na društvenim mrežama. Ubrzo zatim, oglasila se i članica žirija kako bi upozorila da se sa takvim stvarima ne treba igrati.

- Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bilo bi me strah. Kletve su najveci bumerang i opasne igračke - napisala je pevačica, koja očigledno veruje da se iza Ilminog Fejsbuk profila krije neko drugi.

Kada su mnogi Ilmu dočekali na nož zbog neprimerenog komentara, Karahmetova se predomislila, i putem društvenih mreža pokušala da "umanji štetu".

- Draga Emina zna da je volim, ali ljudi uvek žele da pogrešno tumace, bez obzira na vaše komentare, želim da kažem da moj komentar nije bio u lošem smislu - pravdala se 13-godišnja takmičarka.

Eminu je za poraz svoje mezimice okrivila i Ilmina majka Edina Karahmet, koja je za Telegraf ispričala kako je Jahovićevoj neko naredio da glasa protiv Ilme i da se produkcija ogrešila o njeno dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    6. mart 2014 | 13:37

    Ilma je bila moj favorit, ali ipak takvo ponasanje jedne 13-ogosinjakinje je stvarno neprimereno. Mislim da bi njene izjave trebalo vise da budu pod kontrolom roditelja.

  • paparazzo

    6. mart 2014 | 13:12

    Vidite kako pogresno uce decu od malih nogu To je strasno

  • nole

    6. mart 2014 | 13:44

    To kod mene kazu narani kera da bolje ujeda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA