AKI RAHIMOVSKI: Daniel je moj favorit u "X Factoru" (VIDEO)

"Sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u "X Factoru"", rekao je frontmen benda "Parni Valjak"

  • 7

U revijalnom delu najpopuranijeg šou programa "X Factor" publika je uživala uz velike hitove benda "Parni Valjak", koja je samo zbog ove prilike došla iz Zagreba u Beograd. Posle sjajnog nastupa legendarnog hrvatskog sastava, finalisti su poželeli da se upoznaju sa bednom.

Aki ih je ohrabrio da nastave da se bore za svoj san, a potom i produkciji priznao da ima favorita:

- Moj favorit je moj Makedonac Daniel Kajmakoski! Sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u "X Factoru" - rekao je Rahimovski koji će, zajedno sa svojim bendom, održati koncert 8.marta u "Kombank areni".

Daniel je oduševljen podrškom koju dobija od poznatih ličnosti:

- Uvek je neopisivo dobar osećaj kad vas podrži neko ko je već izgrađeno ime u muzičkoj industriji! Hvala Akiju od srca - rekao je skromni momak iz Makedonije.

Inače, u poslednjoj emisiji trogodišnja devojčica iz publike uspela je da, kod miljenika publike, izazove suze u očima.

Naime, posle nastupa Daniel nije bio zadovoljan kako je otpevao pesmu, pa se malo osamio, ali iza scene mu je prišla trogodišnja devojčica sa mamom i tatom, zamolila ga da se fotografišu rekavši mu: "Nemoj da si tužan, ti si za mene najbolji!", što je izazvalo neopisivu emociju kod Daniela.

Pogledajte nastup Daniel Kajmakoskog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T&N

    7. mart 2014 | 10:09

    I moj <3

  • hahahah

    7. mart 2014 | 11:59

    Koliko je placena ova reklama Akiju , to da narod vidi da se izbacio onaj ko je trebao i da bi se potvrdilo!regularnost" tog programa ! Sou je namesten i neko debelo ima koristi od sveg ovog!

  • Bogy

    7. mart 2014 | 22:31

    Daniele ti si i za mene najbolji. Ako da Bog da jednom i u nasem nekom sou pobjedi onaj pravi! Idemo Daniel Kajmakoski do pobjede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA