EKSKLUZIVNO: Pogledajte novi spot Vlada Georgieva! (VIDEO)

- Imajući u vidu da se danas pesme više "gledaju" nego što se slušaju, hteo sam da spot snimim tek pošto pesma zaživi. U narednom periodu snimiću još nekoliko novih spotova - kaže kantautor povodom premijere video ostvarenja za pesmu "Iskreno", u kojem se pojavljuju i atraktivne cice

  • 10

Čuveni kantautor kojeg obožavaju pripadnice lepšeg pola, Vlado Georgiev, snimio je novi spot za pesmu "Iskreno" koja se nalazi na njegovom poslednjem albumu "Daljina".

Zanimljivo je da je scenario video ostvarenja osmislio sam Vlado koji u njemu "glumi" samog sebe, a u ulozi pratećeg benda pojavljuju se atraktivne devojke. Pored njih, u snimanju ovog visokobudžetnog spota učestvovali su i ljubitelji Vladove muzike koje je on sam pozvao putem društvenih mreža.

Spot je sniman na više lokacija u Beogradu...

- Pesma "Iskreno" već uveliko je popularna, u šta sam se uverio na turneji koja je još uvek u toku, ali imajući u vidu da se danas pesme više "gledaju" nego što se slušaju, hteo sam da spot za ovu pesmu snimim tek pošto ona zaživi. Siguran sam da će ovim spotom pesma dobiti novo slušanje. U narednom periodu i pored turneje i planova za koncert u Areni snimiću još nekoliko novih spotova - kaže Vlado Georgiev povodom premijere spota, na kojoj su se pojavile brojne poznate ličnosti, Saša Kovačević, Dejan Matić, Željko Vasić...

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA