RUŠKA JAKIĆ: Svako ko je spavao sa mnom, hteo je da me ženi! (VIDEO)

"U moju devojačku sobu nije kročio muškarac više od deset godina, plašim se da otvorim vrata, jer odmah ide venčani venac i zaklinjanje", rekla je Jakićeva, dok su svi prisutni prasnuli u smeh

  • 9

Autorka kultne emisije "Ljubav i moda" Ruška Jakić pri gostovanju u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" odgovorila je na niz "prozivki" voditelja, koji se, između ostalog, bavio i spavaćom sobom svoje gošće.

Osim što je Ivanoviću poručila da ga nikad ne vidi kad dođe na "Prvu" jer nikad ne gleda dole, šaleći se na račun njegove visine, Ruška se drznula i da mu objasni zašto u njenu spavaću sobu nije kročio muškarac više od deset godina.

- To je devojačka soba, moja ćerka je gospođa, a ja sam posle tri razvoda, gospođica! Mnogo mi je drago, da ti kažem Ivane, što se interesuješ za moj ljubavni život, a najiskrenije, izbegavam da pustim bilo koga, jer ko god je legao sa mnom u krevet, taj me je ženio. Plašim se da otvorim vrata, jer odmah ide venčani venac i zaklinjanje - rekla je ona i izazvala opšti smeh u studiju.

Snimak emisije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA