Karleuša Osmi mart proglasila danom Jelene Karleuše! (VIDEO)

"Svim srpskim medijima čestitam Dan Jelene Karleuše!", napisala je pevačica i svima jasno stavila do znanja koji praznik danas proslavlja

  • 67

Međunarodni Dan žena Osmi mart, tumačen po kontorverznoj pevačici, izgleda je dobio novo značenje - Dan Jelene Karleuše, te je ona, shodno prilici, svima i čestitala današnji praznik.

Kako je jutro započela buketom ruža od svog supruga, Džej Kej odlučila je podsetiti i širu javnost na jedan od svojih uspeha u karijeri, a to je nastup na završnici Kupa Francuske, pred punim stadionom.

Budući da to nije mala stvar, pevačica je ovom prilikom još jednom oplela po srpskim medijima koji davne 2007. godine, kako ona tvrdi, nisu izveštavali o njenom velikom uspehu i uz video snimak čestitala im "svoj" dan.

- Svim srpskim medijima čestitam Dan Jelene Karleuše! - jasno je stavila do znanja pevačica šta danas proslavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • durgaje

    8. mart 2014 | 17:43

    Karakter karakter i karakter joj ne da napred. Bila bi ona i omiljena ali sa njenim ponasanjem no no no..Pljuje druge a sebe dize u nebesa, ma idi tamo ko si mi ti?? Da ti sad nije Duleta, zivela bi ti kod mame Divne a hranila kod tate.. ne foliraj se bez razloga.. Nemas ti ni prebijenu tvoju paru.

  • Vlada

    8. mart 2014 | 18:09

    Zašto toliko Srbi mrze sve sto je lepo i uspesno? Ovu zenu HVALE i postuju u svetu. Zar je toliko bolno i tesko reci BRAVO nekom ko je uspeo? Ni o jednoj drugoj se ne pise u stranim medijima.

  • iPhone

    8. mart 2014 | 17:22

    Pa ti nisi zena, ti si pola nesto pola plastika, kako mozes nazvati Dan Zena po sebi kada ti nisi zensko?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA