SEKSI HEROINA: Ovo je srpska Lara Kroft! (FOTO) (VIDEO)

Biljana Mišić već dve godine pokorava Holivud, a jedan od prvih filmova u kojem je zablistala bio je "Srpski ožiljci", gde igra sa Majklom Medsenom, a priznaje da je za njenu dobru liniju zaslužan redovan seks

  • 5

U novom holivudskom ostvarenju "Taken: Čovek zvani X", snimljenom prema popularnoj video-igrici prodatoj u čak 25 miliona primeraka, naći će se i srpska glumica Biljana Mišić, koja ima ulogu zgodne i opake cice.

Naime, Biljana će u filmu reditelja Viča Kosajananda igrati profesionalnog ubicu ruskog prorekla i članicu kriminalne organizacije, na čijem čelu se nalazi misteriozni Ministar kojeg tumači Rade Šerbedžija.

Oni koji su pogledali film, kažu da je Srbija dobila svoju Laru Kroft u telu brutalno zgodne Mišićeve, koja, osim što izgleda neustrašivo, odlično barata pištoljem i noževima.

- Biljana, pored srpskog, odlično govori i ruski i ukrajinski, te joj je uloga opake Ruskinje Nataše odlično legla. U ovom ostvarenju ima akcionih scena, za koje ona ne koristi kaskadere, već sve snima sama. Posebno joj je drago što glumi uz Šerbedžiju, kojeg obožava - ispričao je za "Informer" izvor blizak glumici.

Ovo nije prvi put da se Mišićeva nađe u holivudskim vodama, budući da već dve godine tamo polako gradi karijeru. Pored manjih uloga u filmovima, reklamama i muzičkim spotovima, igrala je i u komercijalnom projektu "The Dark Prince" sa Džonom Vojtom.

- Teško je, ali šansa postoji. Oko milion ljudi dođe godišnje u američku prestonicu filma sa snovima i isto toliko razočaranih osoba napusti Los Anđeles. Ja sam u Holivudu sretala samo uspešne - rekla je zanosna Prištinčanka.

Ova 31-godišnja glumica se u Beograd preselila kao klinka, dok njeni prijatelji ističu da je bila prilično neobuzdana, pa se veoma rano osamostalila. Za svoju dobru formu i izgled kaže da je zaslužan redovan seks.

U svetski džet-set uplivala je filmom "Srpski ožiljci", u kojem je imala primećenu ulogu sa Majklom Medsenom, sa kojim se u filmu i ljubi.

- Iako smo prvu scenu dobo odradili, ponovili smo poljubac još tri puta. Moram da priznam da se Medsen dobro ljubi - izjavila je Biljana koju mnogi prepoznaju i iz serije "Žene sa Dedinja", gde je igrala pevačicu Vesnu.

Mnogi su je primetili i u spotu Van Goga za pesmu "Rođedan", a zanimljivo je i da se pojavila i u pank operi Emira Kusturice "Dom za vešanje".

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    8. mart 2014 | 12:38

    A sta bi drugo glumeli Serpadzija i poneki anonimus sa ovih prostora negi neke gradjane 2,3 reda obavezno krimi statusa i naravno slovensko-Ruskog porekla.

  • ivan

    8. mart 2014 | 12:26

    Smesna je iskreno

  • nina

    8. mart 2014 | 13:34

    Ni blizu, ne brukajte se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA