KEBINA ĆERKA SE STIDI SRBIJE: Tamo su svi ratno orijentisani!

 

"Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna! Volim Los Anđeles! Volim Ameriku svim srcem!", napisala je Nataša Kojić, koja je ime promenila u Natasha Key

Ćerka Dragana Kojića Kebe, pevačica Nataša Kojić Taša, svoju pevačku karijeru u Srbiji prekinula je pre par godine, kada se preselila u Ameriku, gde je, kako sada ističe, pronašla istinsku sreću u životu.

Osim što kliče da obožava Ameriku, Natasha Key, kako se preimenovala, napominje i da žali što je rođena u "ratnoj" Srbiji.

- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna! Volim Los Anđeles! Volim Ameriku svim srcem! - napisala je ona na Fejsbuku i potom u komentarima dodala:

- Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratno orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh - napomenula je ona.

Da podsetimo, Taša je nedavno učestvovala u američkom rijalitiju "Millionaire matchmaker" gde devojke pokušavaju da osvoje bogataša, a pojavila se i u filmu "The Wolf of Wall Street" sa Leonardom Dikapriom - doduše, kao statistkinja u kupaćem kostimu, gde joj se vidi samo zadnjica.

(Telegfraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sretenovic

    8. mart 2014 | 14:24

    Tvoj otac ima uspesnu karijeru u Srbiji. Tvoja porodica i ti ste materijalno obezbedjeni u Srbiji. Da ste rodjeni u nekoj drugoj zemlji,ko zna da li bi to tako bilo? Mozda Ameriku koja je tvoja obecana zemlja, nikada ne bi videla jer ne bi imala para ni za kartu da se nisi rodila u Srbiji. Razmisli o tome pre nego sto vredjas. Mozes vredjati mentalitet,ljude ali ne zemlju.

  • MACAK

    8. mart 2014 | 15:02

    Dobro je sestro slatka...sto pronadje zemlju koja te usrecila...samo uzivaj...i pokusaj jos koji put da ukebas nekog milionera...ali ne pecaju se oni bas na takve...Jes imas pozadinu pozamasnu...ali ti je nekako faca,...da izvines...malo konjasta...Ali iskreno...i ti nas usreci...Jedna sund faca manje na nebu Srbije...vise prostora za kvalitet...

  • Pepa prase

    8. mart 2014 | 23:24

    Tamo je bas uspela. Na audiciji za bogatasa su je ponizili samo tako a u filmu se pojavluje njena zadnjica.Svaka cast na upehu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA