Milojko Pantić pleše sambu, tango, valcer i kvikstep!

Novi šou-program "Ples sa zvezdama" uskoro počinje da se prikazuje, a svaki par činiće profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života

  • 2

Najintrigantnijeg sportskog komentatora Milojka Pantića i jednu od najlepših srpskih manekenki Tamaru Paunović gledaćemo uskoro u potpuno drugačijim ulogama. Njih dvoje učestovaće u glamuroznom šouu "Ples sa zvezdama" koji će se uskoro emitovati na "Prvoj".

Brojne zvezde će zablistati na plesnom podijumu sa svojim partnerima, profesionalim igračima...

Milojkova najveća strast je fudbal, a neskrivena ljubav prema Crvenoj zvezdi  obeležila je karijeru ovog najcitiranijeg sportskog novinara.

Svi učesnici daće svoj maksimum  da osvoje simpatije i pokažu svoje umeće koje će sticati napornim vežbama i treninzima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko- plesne žanrove - ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer. Voditelji su Aleksa Jelić i Irina Radović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA