KASEL LJUT NA MONIKU BELUČI: Žene vole samo svoju decu!

-Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih - kaže francuski glumac

  • 4

Francuski glumac Vensan Kasel kaže da je i dalje u dobrim odnosima sa bivšom suprugom Monikom Beluči, ali i cinično dodaje da je shvatio da žene iskreno vole samo svoju decu.

Da podsetimo, Vensan i Monika su u avgustu prošle godine objavili da se razvode nakon 14 godina braka, a Kasel je za magazin "Marie Claire" prvi put pričao o razlozima koji su doveli do kraja ljubavi sa jednom od najlepših svetskih glumica.

- Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu. To kažem bez ljubomore. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih - rekao je Kasel koji je napomenuo da je Monika njegova jedina prijateljica.

- Jedno vreme sam sve mešao. Čim bih stekao prijateljicu, morao sam da spavam s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica bila je moja žena. Ona je uostalom i dalje moja prijateljica - zaključio je Kasel.

(Telegraf.rs/Marie Claire)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA