SKANDAL: Sergej Ćetković oterao Alibabića sa nastupa!

"Dobio sam poziv iz organizacije dva dana pred 8. mart gde su me obavestili da ih je Sergej uslovio i da ne želi da nastupa sa mnom", rekao je Danijel za Telegraf

  • 7
Sergej Ćetković, Danijel Alibabić Foto: Marko Todorović, Telegraf

Poznati crnogorski zavodnik Sergej Ćetković, navodno je odbio da održi osmomartovski nastup u prestižnum hotelu "Splendid" kada je saznao da će sa njim nastupiti njegov mlađi kolega i učesnik "Farme" Danijel Alibabić.

Naime, vlasnik hita "Pogledi u tami" navodno nije želeo da na binu stane sa zemljakom iz Podgorice, jer bi to izazvalo veliku pažnju medija, te bi se koncert pretvorio u medijsku gungulu zbog razvoda bivšeg farmera. Zbog toga je ucenio organizatore da neće nastupiti ukoliko i Alibabić bude pevao.

- Obojica su popularni na Crnogorskom primorju i zbog toga je trebalo da zajedno rade na Dan žena. Sergej zato što je miljenik dama, a Danijel zato da bi posle njegovih balada podigao atmosferu na vrhunski nivo onako kako samo on ume. Ipak, Ćetković se pobunio i ucenio organizatore da neće nastupiti ako bude pevao i Alibabić! Danijelu je samo dan pred nastup otkazano, tako da je ostao bez osmomartovske tezge, koja se prilično dobro plaća - rekao je izvor blizak organizatorima spornog nastupa.

Iako ovakav gest ne liči na staloženog Ćetkovića, nekadašnji partner Jovane Nikolić potvrdio je da je ostao bez zakazanog nastupa zbog starijeg kolege.

- Ja sam sam se odavno dogovorio za nastup u "Splendidu", međutim dobio sam poziv iz organizacije dva dana pred 8. mart gde su me obavestili da ih je Sergej uslovio i da želi da nastupa sa mnom već da ima svoj repertoar - rekao je Danijel koji je nakon ovog telefonskog razgovora ostao pokiran.

- Iskreno, moram da priznam da nisam očekivao da će ovo da se desi i prilično sam iznenađen i začuđen, poznajem Sergeja, i ne liči mi na njega da se ovako ponaša, a opet, ne vidim razlog da me bilo ko iz organizacije slaže. Ne znam šta da mislim, ne pada mi na pamet da ga pozovem - rekao je Alibabić za Telegraf.

S druge strane, Sergejev menadžer Dragan Popović demantovao je ova saznanja.

-  Prvi put za to čujem od vas. "Splendid" je angažovao Sergeja pre nekoliko meseci da radi na Dan žena - kratko je rekao on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    10. mart 2014 | 13:31

    Ne forsirajte vise ovu budaletinu Alibabu! Vidite da nije sam svoj! Zemljo Srbijo dosta ti je ovakvih Alibaba! Molim ovaj TELEGRAF da podrzi prave vrednosti,a ne ove skandal-majstore poput Alibabe(bez obzira na licna prijateljstva koja ima u redakciji)

  • Mirko

    10. mart 2014 | 13:25

    Sam Alibaba je ovo plasirao u javnost.Po principu da se sto vise pise o njemu.Srozava ugled Sergeju pred Evroviziju.Alibaba je skandal majstor i RAZOCARENJE!

  • Joksa

    10. mart 2014 | 16:41

    O bravo serdjo ,nije ti ni do koljena ovaj skandal majstor ,i ja bi ga isto otjerao pa nek pjeva tamo dje ga sazaljevaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA