VLADO GEORGIEV: Uveo sam cenzuru za medije jer su svi propali!

"Kad medijsko nebo nije slobodno, ja nalazim mogućnosti na svom Tviteru i Fejsbuku, gde mogu da kazem šta hoću i šta zaista mislim. A, mislim, da dva tabloida, u direktnoj sprezi sa aktuelnom vlašću, haraju", rekao je pevač

  • 8

Vlado Georgiev nedavno je promovisao spot za pesmu "Iskreno" sa poslednjeg albuma "Daljina", međutim predstavnici medija na njegovoj žurki gotovo da su izostali, što pevača nije uznemirilo ni najmanje, šta više, istakao je da je lično odgovoran za minimalno prisustvo "sedme sile".

On je, naime, u emisiji "Glamur" izjavio da je zaratio sa pojedinim medijima, te je probrao samo one koji "zalužuju" da dobiju pozivnicu za njegovu promociju.

- Uveo sam cenzuru i blok listu za medije, jer smatram da je većina propala! Propala je država, sve je propalo! - rekao je ogorčeni pevač, ali se tu nije zadržao.

- Kad medijsko nebo nije slobodno, ja nalazim mogućnosti na svom Tviteru i Fejsbuku, gde mogu da kazem šta hoću i šta zaista mislim. A, mislim, da dva tabloida, u direktnoj sprezi sa aktuelnom vlašću, haraju. Znam da ne mogu da vam kažem sve, jer to nećete objaviti, ali ću sve napisati na svom tviteru. Svakog dana nešto napišem - nije se pokolebao kantautor zvog svoje odluke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA