Seksi cice u klubu zasenile Natašu Bekvalac! (FOTO)

Pevačica se pojavila u pripijenoj crnoj haljini, međutim, uzdahe posetilaca izmamile su sasvim anonimne devojke

  • 11

Nataša Bekvalac dala je sebi oduška za vikend i u jednom poznatom beogradskom klubu, provodila se sa svojom sestrom Kristinom i prijateljima.

- Ćurke na raspustu! - napisala je pevačica na svom Instagramu

Iako je fatalna plavuša u crnoj pripijenoj haljini plenila harizmom, ipak je ostala u senci dveju atraktivnih devojaka koje su čitvavo veče raskošnim dekolteima privlačile poglede radoznalih.

Za dobre vibracije u klubu "Julian Loft" bili su zaduženi i svetleći roboti koji su do ranih jutarnjih sati držali posetioce na nogama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunjeska

    10. mart 2014 | 15:30

    Ne znaci da ako je pevacica automatski mora i nabolje izgledati i da svi pogledi moraju biti uprti u nju. Devojka levo je Aleksandra Dobric model,prelepa je.

  • ?

    10. mart 2014 | 18:48

    Jao IVANA ja stvarno ne znam kako je devojka levo to sebi mogla da dopusti...to je nedopustivo da tako izadje u klub bez silikona...strasno zgranuta sam ali ne njim vec tvojim tupavim komentarom

  • Ja

    10. mart 2014 | 20:21

    Pobogu pa to je normalno vi ste pobrkali loncice udarila vas plastika u glavu ja podrzavam prirodnu lepotu, nemam nista ni protiv plastike ali vasa merila su otisla u tri lepe kada tako komentarisete...kud plovi ovaj brod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA