Majli Sajrus na binu izašla u brusu i gaćicama jer nije stigla da se obuče! (VIDEO)

- Ovo nije bio novi autfit za nastup, nisam uspela da se presvučem na brzinu, a nisam smela da propustim pesmu, te sam samo istrčala na binu u donjem vešu - pravdala se kontroverzna pevačica

  • 9

Kontroverzna zvezda Majli Sajrus posramila se što je na binu u toku jednog nastupa izašla u donjem vešu jer nije stigla da se presvuče tokom kratkog instrumentala između pesama, međutim, publika na to nije šokantno reagovala jer su svi mislili da je ovo samo jedan u nizu provokativnih kostima njihove miljenice.

 

Nakon što je nedavno pohotno jahala viršlu i strasno ljubila sa Keti Peri, pojavljivanje u grudnjaku i gaćicama nije privuklo ni najmanju pažnju, ali ona je ipak osetila potrebu da svima kaže kako to nikako nije bilo planirano.

 

 

- Ovo nije bio novi autfit za nastup, nisam uspela da se presvučem na brzinu, a nisam smela da propustim pesmu, te sam samo istrčala na binu u gaćicama! Ovo mi se nikad nije desilo! - pravdala se pevačica, koja je izgleda izgubila iz vida da većina njenih kostima ne prekriva ništa više od donjeg veša.

 

 

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA