OVO NISTE ZNALI: Zašto je Marli "ubio" šerifa i koji hit je posvećen analnom seksu?! (VIDEO)

Brajan Adams je objasnio da njegova pesma "Summer of 69" predstavlja metaforu za seksualnu pozu 69, numeru "Manic Monday" je napisao Princ a "Toxic" je trebalo da otpeva Kajli Minog

  • 0

Za većinu muzičkih hitova se vezuju zanimljive priče, i bez obzira da li su one prave ili izmišljene, zanimljivo je pogledati kome je Rijana "ukrala" numeru "Umbrella", zašto čuvena "Tutti Frutti" nema ama baš nikakve veze sa slatkišima i koje su omiljene pesme serijskih ubica.

Da li možete da zamislite kako Selin Dion peva "I Don't Want To Miss A Thing" grupe "Aerosmith"? Ne! E, pa ova pesma je prvobitno bila namenjena kanadskoj pevačici!

Članovi "Gansa" su legendarnu numeru "Sweet Child O' Mine" napisali za samo pet minuta, hitovi "Torn" Natali Imbrulje i "I Love Rock & Roll" su obrade...

Koliko to god čudno zvučalo, Madonina pesma "Like A Virgin" u stvari govori o momku kojeg napušta devojka, a Litl Ričardova numera "Tutti Frutti" je posvećena analnom seksu. Brajan Adams je svojevremeno objasnio da njegov najveći hit "Summer Of 69" predstavlja metaforu za seks (poza 69, zvuči poznato, zar ne?).

Serijski ubica Ajlin Vurnos, koju je u filmu "Monstrum" fantastično odglumila Šarliz Teron, bila je opsednuta divnom baladom "Carnival" Natali Merčant, i tražila je da ova numera bude puštena prilikom njenog pogubljenja.

A sada ko prvi devojci, njemu hit - grupa TLC je odbila numeru "Baby One More Time" kojom se Britni Spirs proslavila, sa druge strane, Rijana je bukvalno Spirsovoj ispred nosa maznula pesmu "Umbrella", a mega hit "Toxic" je napisan za Kajli Minog.

Piter Gebrijel je hit "In Your Eyes" posvetio njegovoj tadašnjoj devojci Rosani Arket, a čuvena pesma "I Shot The Sheriff" govori o... kontracepciji! Navodno, Bob Marli nije želeo da njegova devojka koristi pilule za kontracepciju a doktor koji ih joj je prepisao je istovremeno bio i šerif, pa vi vidite.

Numeru "Manic Monday" grupe "The Bangles" napisao je Princ, a iako je to uvreženo mišljenje, "Lucy In The Sky With Diamonds" , hit "Bitlsa" ne govori o LSD-u, i nema nikakve veze sa drogom. Prava verzija kaže da je pesma inspirisana slikom koju je sin Džona Lenona nacrtao za svog oca.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA