OVERILA POLA HOLIVUDA: Evo sa kim je sve spavala Lindzi Lohan!

Dame koje su slabe na Brusa Vilisa, Adama Levina, Džastina Timberlejka ili Kolina Farela, sigurno se neće oduševiti saznanjem da ih je sve u svom krevetu "ugostila" ova 29-godišnja plavuša

  • 17

Lindzi Lohan sastavila je šokantnu listu svih poznatih muškaraca sa kojima je imala seks, a osim što može da se pohvali imenima poznatih faca, problematična glumica izgleda nije gubila vreme, te je lista poduža i čini je čak 36 holivudskih frajera!

Dame koje su slabe na Brusa Vilisa, Adama Levina, Džastina Timberlejka ili Kolina Farela, sigurno se neće oduševiti saznanjem da ih je sve u svom krevetu "ugostila" ova zgodna plavuša, dok će joj većina pripadnica ženske populacije na ovome i pozavideti.

Naime, 29-godišnja glumica pohvalila se prijateljima prilikom jedne sedeljke u Beverli Hils hotelu, i sastavila spisak "faca" koje je "overila". Tek godinu dana kasnije, taj spisak osvanuo je u medijima i izazvao pravu buru!

Pozamažnom nizu zgodnih dasa pridružuju se i Zak Efron, Evan Peters, Vilmer Valderama, Džejmi Dornan, Hit Ledžer, Mat Nordgren, Kalum Best, Hoakim Feniks, a zanimljivo je da se Lohanova nije zadržala samo na muškarcima, već je imala i lezbijsku vezu sa Samantom Ronson, dok se lista, čini se, nastavlja u nedogled.

- Spisak sadrži neka prilično velika imena, a nisu baš svi tad bili slobodni. Ako bi to isplivalo, nekoliko veza u Holivudu bi puklo - rekao je izvor za magazin "In Touch".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    13. mart 2014 | 11:56

    A Cak Noris?

  • Dijego

    13. mart 2014 | 11:00

    Cura voli seks.

  • Dovla

    13. mart 2014 | 12:14

    Najsmešnije je što je ona pre desetak godina bila mlada umiljata glumica kojoj su svi predviđali sjajnu filmsku karijeru, ali možda su mislili na filmove za odrasle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA