ANA ODGOVARA ADILU: Ti si kukavica bez savesti, sram te bilo!

- On pljuje po čoveku koji mu je toliko pomogao u karijeri. Kakve veze po policiji, o čemu on priča? Ne znam šta se sa njim dešava - kaže Džejova ćerka

  • 7

Nakon što je Adil objavio da je Džej kriv za celu aferu "batina", te da je nadrogiran i pijan iskoristio sve veze u policiji koje ima, javila se i Ana Ramadanovski, koja tvrdi da nevenčani suprug izmišlja gluposti, jer je kukavica bez savesti.

- Žalosno je što je postao toliko očajan da na sve načine pokušava da skine mrlju. Sram da ga bude, jer je kukavica bez savesti. Na sudu sam ga maksimalno zaštitila i ne znam šta mu nije jasno. On pljuje po čoveku koji mu je toliko pomogao u karijeri. Kakve veze po policiji, o čemu on priča? Ne znam šta se sa njim dešava - kaže Ana za Naše novine.

- Izgubio je kompas i izmišlja nove laži. Ako želi, neka pozove mene na duel, a mog oca neka ostavi na miru. Od kada smo u svađi, ne dolazi po dete, nego mu ga brat odnese. Dete mu nikad nisam branila da viđa, niti ću - dodaje Ana.

Podsetimo, nedavno je održano drugo ročište, na kojem se Adil nije pojavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    13. mart 2014 | 20:20

    Ciganska posla lepo je govorila moja baba...

  • SRBIJA

    13. mart 2014 | 11:53

    Njih ni Cak Noris ne moze razumiti sta vise hoce.

  • Su

    13. mart 2014 | 14:37

    Ana,ti si nevidjena glupaca! Ako te je istukao kako kazes,zasto ga nisi tuzila? Ovako zaista deluje da te nije ni pipnuo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA