Britni Spirs želi da se venča u Elvisovoj kući!

- Britni želi da privuče veliku medijsku pažnju i da zaradi što više para od venčanja i zato razmišlja da Prislijevu ćerku Lizu Mari zamoli za dozvolu da svadbu napravi u Grejslendu - navodi izvor blizak američkoj pevačici

  • 1

TREĆA SREĆA! Britni Spirs namerava da se uskoro uda i po treći put, ovoga puta za svog dečka Dejvida Lukada, i to na raskošnoj ceremoniji u Grejslendu, nekadašnjem domu pokojnog Elvisa Prislija!

- Britni želi da privuče veliku medijsku pažnju i da zaradi što više para od venčanja i zato razmišlja da Elvisovu ćerku Lizu Mari Prisli zamoli za dozvolu da svadbu napravi u Grejslendu. Pa, šta ćete bolje od ceremonije u domu kralja rokenrola. To su fotografije koje će sigurno završiti na naslovnim stranama magazina, a to je ono što Spirsova planira od samog početka - kaže izvor blizak popularnoj pevačici.

Inače, Britni je sa Lukadom u vezi godinu dana, a do sada se dva puta udavala, za Kevina Federlajna sa kojim ima dva sina, i Džejsona Aleksandera.

(Telegraf.rs/ Radaronline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA