OVAKO ŽENE ZAMIŠLJAJU RAJ: Džej Lo na jahti punoj golih muškaraca! (FOTO) (VIDEO)

Devojke u spotu zajedno sa latino divom "seksualno su uznemirivale" golišave dase, štipkale ih za guzu, skidale im gaćice na kvarno, ali i sipale šampanjac u kupaći

  • 5

Za razliku od prethodnog spota za pesmu "Same girl" koji je brojne fanove razočarao, sa novog videa Dženifer Lopez "I Luh Ya PaPi" nećete moći da odvojite pogled, budući da kadrovi obiluju gomilom razgolićenih mišićavih frajera!

Zgodne cice u bikiniju zamenili su seksi muškarci u kupaćim gaćicama, koji, osim što se uvijaju oko pevačica na bazenu i jahti, peru auto i izazovno cede penušavi sunđer na grudi.

Zamena teza očigledno je urodila plodom, te su nauljena tela zgodnih manekena ostavila bez daha lepši pol, dok je Džej Lo u spotu imala ulogu dominantne cice koja uživa u lepotama suprotnog pola.

Osim što su ih tretirale kao seksualne objekte, devojke u spotu zajedno sa latino divom "seksualno su uznemirivale" golišave dase, štipkale ih za guzu, skidale im gaćice na kvarno, ali i sipale šampanjac u kupaći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • loli

    14. mart 2014 | 18:03

    I ja bi se volela naci u tome rajuu!!uh sto su dobri savrseni! Kao cokolada mmm

  • Minja

    15. mart 2014 | 08:33

    Odlično! Super spot i super politička poruka,muškarci uvek žene prikazuju kao seksualne objekte,sad je Lopez to isto uradila muškarcima! Svaka čast!

  • @

    14. mart 2014 | 14:14

    Sve je to super, samo sto su ovo nažalost pederi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA