SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi!

Boran govori ocu da on neće poštovati plemenski običaj i ubiti svoju suprugu i ujedno da će ko god bude pokušao da naudi njegovoj ženi i detetu, biti kažnjen

  • 0

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Boran spašava Silu iz ruku Dilavera. Sila se vratila u Boranovu kuću, ali tamo nije dobrodošla jer je smatraju krivom za nemile događaje koji su se odvili. Boran govori ocu da on neće poštovati plemenski običaj i ubiti svoju suprugu i ujedno da će ko god bude pokušao da naudi njegovoj ženi i detetu, biti kažnjen.

U Boranovom odsustvu, Sila se trudi da ostane na nogama, ali tako postaje laka meta za one koji ne žele da je prihvate. Sa druge strane, Dilaver čija želja za osvetom raste, smišlja podli plan koji će mu pružiti zadovoljstvo. Džihan je sada van životne opasnosti. Koliko se tome porodica obradovala, obradovala se i Esma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA