A ČARLS? Princ Vilijam postaje novi kralj Velike Britanije?

Američki časopis "Globe" objaviće u svom štampanom izdanju 24. marta da će vojvoda od Kembridža naslediti kraljicu Elizabetu Drugu, dok će "kratkih rukava" ostati princ Čarls

  • 0

Princ Vilijam najverovatnije će postati novi kralj Ujedinjenog Kraljevstva. Kako piše američki magazin "Globe", vojvoda od Kembrižda doći će na tu poziciju, dok će "kratkih rukava" ostati njegov otac princ Čarls.

Ovaj magazin objaviće 24. marta u svom štampanom izdanju informaciju da je kraljica Elizabeta Druga odlučila da abdicira ovog leta, a da će naslednik na tronu ove evropske ostrvske zemlje biti upravo biti njen unuk.

Kako pišu britanski mediji, umesto princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, novi kraljevski par biće navedeni princ Vilijam i njegova surpuga Kejt Midlton.

Iako su prema istraživanjima iz 2012. godine, Kejt i Vilijam bili proglašeni za najpopularnije članove kraljevske  porodice, engleski istoričar Kristofer Li naveo je da njih dvoje spadaju u najdosadnije ličnosti u svetu poznatih.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA