BRENA: Boli me što otmičari mog sina još nisu pronađeni! (FOTO) (VIDEO)

- Svako treba da dobije svoju pravdu. Ja ne tražim da niko pada u nesvest zato što sam ja poznata ličnost ali u pitanju je pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi tražio da se takva stvar reši - izjavila je pevačica

  • 10

Od otmice njenog sina Stefana je prošlo više od 13 godina, i Lepa Brena u intervjuu za slovenački portal 24ur.com kaže da i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da su, kako navodi, u Srbiji razrešeni svi takvi slučajevi, osim Stefanove otmice!

- Stefan je kidnapovan 23. novembra 2000. U Srbiji je pre toga bila petooktobarska revolucija i posle promene vlasti u našoj zemlji se nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Ono što je meni žao, kao ženi, kao jednoj majci i supruzi, jeste to što su sve otmice u Srbiji razrešene i sve se zna ko je šta uradio i jedina otmica koja nije rešena je otmica moga sina - rekla je pevačica i dodala da je to pravni slučaj bez presedana.

- I prosto razmišljate kako je moguće u jednoj pravnoj državi u kojoj treba da bude zaštićena svaka majka, svako dete, svaki čovek, svaki penzioner... Svako treba da dobije svoju pravdu, bez obzira da li ste vi poznata ili nepoznata ličnost. Ja sam jako miroljubiva i sve to, ali ipak me negde to boli. Ja ne tražim da niko pada u nesvest zato što sam ja poznata ličnost ali u pitanju je jedan pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi tražio da se takva stvar reši - zaključila je Brena.

Da podsetimo, Stefan je roditeljima vraćen posle šest dana, ali šta se u međuvremenu dešavalo, i dalje je tajna. Prema pisanju nedeljnika "Vreme", nezvanično se saznalo da su se otmičari javili telefonom tražeći otkupninu od 2,5 milona nemačkih maraka, te da su Bobi poslali karticu za mobilni telefon pa je s otmičarima komunicirao samo sa tog broja. Takođe, nezvanično se saznalo da je primopredaja izvršena tako što je otac predavao novac na jednom kraju grada, dok je majka sedela u automobilu na drugom mestu i bila na nišanu snajpera.

Ceo Brenin intervju možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/ izvor: 24ur.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA