OSTAVLJA BEZ DAHA: Seksi Srpkinja u borbi za mis Švajcarske! (FOTO)

Mlada Mirjana Vasović (21) jedna je od 18 devojaka koje će se u oktobru takmičiti na izboru za najlepšu Švajcarkinju, a mi se nadamo i verujemo da može da uzme titulu

  • 17

Srpske devojke haraju svetom! Posle fenomenalnih atraktivnih devojaka iz sveta glume, koje stiču svoje ime u Americi i fenomenalnih fitnes lepotica koje po celoj evropi i svetu ostavljaju bez daha, Srbija ima veliku priliku da u Švajcarskoj ima svoju misicu.

Radi se o Mirjani Vasović (21), koja je ušla u top 18 devojaka koje će se 11. oktobra boriti za titulu mis Švajcarske.

Zbog pravila da kandidatkinja za mis ne sme da daje izjave, ovu informaciju Telegrafu je prenela njena sestra Jelena Vasović, koja je inače bikini šampionka, a Mirjani trener i velika podrška..

Ona se nada da titula nije daleko...

- Sestre Vasović samo pucaju na pobedu - kaže Jelena za Telegraf.

- Mislim da Mira ima veliki talenat za komunikaciju sa ljudima, takođe je po prirodi kao i ja veliki motivator. Takođe je pozitivac i borac sto mislim da su to neke od kljucnih stvari za pobedu - objašnjava starija sestra Vasović i dodaje:

- Naravno ima podršku od cele porodice, prijatelja i dečka koji je inače najpoznatiji fudbaler u Švajcarskoj Stefan Zuber, a trenutno igra za CSKA iz Moskve - objašnjava Jelena.

- Kada znaš da tvoji najbliži stoje iza tebe, to je kao neka dodatna džinovska energija koja te izpunjava u srcu i daje dodatnu motivaciju da sve uspeš i ostvariš što sebi umisliš.

- Jedna misica ne može da zrači ako nema odgovarajuce kvalitete u njenoj osobini koje će svojim izgledom samo potvrditi.

- Ja verujem da moja sestra poseduje taj celukopan - paket- koji je neophodan za pobedu - zaključila je Jelena Vasović, koju kao bikini šampionku možete pratiti na Instagramu/Jelena Vasovic i na stranici Facebook/Jelena Vasovic Bikini athlete.

Inače, Mirjanu Vasović možete pratiti na Instagramu pod imenom Miraa21, kao i na Fejsbuk profilu ako želite da joj date podršku da postane mis Švajarske - Facebook/Mirjana Vasovic.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bad to the Bone

    20. mart 2014 | 00:41

    Hvala Telegrafu na ovako lepim vestima. Dosta nam je onih politickih i policijskih prica (izuzimam onu pricu o prelepoj policajki). Puno srece sexi Srpkinji i svaki uspeh bice sa punim pravom. Od mene veliko YES!!!

  • Radebe

    19. mart 2014 | 23:19

    Na šta lice ove današnje "lepotice"... Nisu ni prići onim pravim lepotama, sa kraja 80ih i početka 90ih! Samo su "golije", plastičnije i vulgarnije... Užas jedan!

  • BALKANSKI SPIJUN

    20. mart 2014 | 00:26

    Udaj se bre za Putina i spasi nas ovako gresne :) pusti modu ;)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA