SRPSKA UMETNICA: Evo kako sam svirala Mito bekrijo režiseru Titanika! (FOTO)

- Svirala sam na zvaničnom "Oskar" partiju koji je organizovao Džejms Kameron, a bilo je prisutno mnogo poznatih ličnosti iz sveta šoubiznisa kao što su Hale Beri, Brus Vilis, Šarliz Teron, Šon Pen i drugi - kaže violončelistkinja Jelena Mihailović za Telegraf

  • 1

Talentovana violončelistkinja Jelena Mihailović nedavno je u Los Anđelesu svirala na crvenom tepihu tokom najveće "Oskar" zabave, i tada je svojim izvođenjem čuvene numere "Mito bekrijo" oduševila slavnog reditelja "Titanika" i "Terminatora" Džejmsa Kamerona, kao i druge holivudske zvezde koje su zastajale da se slikaju sa srpskom umetnicom.

- U Los Anđelesu sam provela oko mesec i po dana, bila sam i specijalni gost i na dodeli "Gremi" nagrada. Imala sam divno iskustvo sarađujući sa fondacijom CITY (Community Inspiring Today's Youth) koja radi sa decom i mladima iz ugroženih drustvenih slojeva a čiji je portparol jedan od najpoznatijih režisera Džejms Kameron. Sa njim sam se i zvanično upoznala i razgovarala u vezi potencijalnog otvaranja ogranka fondacije CITY i u Srbiji. Svirala sam na crvenom tepihu najvećeg "Oskar" partija ove godine, čiji je domaćin bio Kameron - priča Jelena za Telegraf i opisuje kako je privukla veliku pažnju na crvenom tepihu.

- Bilo je prisutno mnogo poznatih ličnosti iz sveta šoubiznisa kao što su Hale Beri, Brus Vilis, Šarliz Teron, Šon Pen i drugi. Ja sam izvela svoje obrade klasične, pop i rok muzike a posebno je svima bila zanimljiva moje izvođenje srpskih narodnih pesama, što je i mojim prijateljima bilo jako simpatčcno, pa su to i snimili, da usred Beverli Hilsa, na crvenom tepihu sviram "Mito bekrijo"! Nije praksa da se na samom crvenom tepihu dešava još nešto osim prolaska, slikanja i intervjua poznatih ličnosti, pa je moj resital svima bio jako zanimljiv i privukao je dosta pažnje i mnogi su zastajali da se slikaju sa mnom - navodi Mihailovićeva i dodaje da će uskoro snimiti nekoliko numera sa slavnim Ričijem Samborom, bivšim gitaristom benda "Bon Jovi".

Takođe, Jelena u planu ima i saradnju sa članovima benda "Journey".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelaaa

    17. mart 2014 | 18:58

    TETKA MOJA NAJLEPSA! SAMO NAPRED SAMO NAPRED!♥♥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA