VREME JE ZA KRAJ: Raspada se bend U2?! (VIDEO)

- Njihovi albumi se sve lošije prodaju, a singlovi katastrofalno prolaze na top listama. Međutim, Bono sigurno neće otići kukajući, i U2 će se od publike oprostiti spektakularnom turnejom na kojoj će svirati samo najveće hitove - tvrdi izvor blizak irskoj grupi

  • 1

Nakon što su njihovi poslednji singlovi "Ordinary Love" i Invisible" očajno prošli kod publike i posle novog odlaganja albuma, britanski mediji spekulišu da je Bono Voksu i ostalim članovima popularnog benda U2 dosta svega, i da postoji velika mogućnost da sastav uskoro prestane sa radom!

Iako je novi album odavno trebalo da bude objavljen, njegov izlazak je odložen na neodređeno vreme, a samim tim je pomeren i početak svetske turneje što je ražestilo čak i najvatrenije fanove koji su irskim rokerima poručili da odu dostojanstveno sa scene, kao što su R.EM. uradili 2011.

- Veliki je pritisak na Bono Voksu i grupi i u ovom trenutku, postoje velike šanse da će naredna turneja biti i poslednja. Jednostavno, njihovi albumi se sve lošije prodaju, a singlovi katastrofalno prolaze na top listama. Međutim, Bono sigurno neće otići kukajući, i U2 će se od publike oprostiti spektakularnom turnejom na kojoj će svirati samo najveće hitove - tvrdi izvor blizak čuvenom bendu.

(Telegraf.rs/ Daily Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black Crowe

    17. mart 2014 | 18:46

    Prvo Mladja Dinkic, Kostunjavi i Ceda van parlamenta, U2 se raspadaju. Vaaauuuu, ovaj Mart nikada necu zaboraviti, mnogo dobrih vesti u jako kratkom periodu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA