SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi

Sud donosi odluku da se Boran oslobađa optužnice i odmah pusti na slobodu, Dvojica muškarca su Silu doveli do nepoznatog mesta i rekli joj da je vreme da se smrtna presuda izvrši

  • 0

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Dok Boran i Sila, ne znajući šta se događa, sa nadom čekaju dan kada će opet biti zajedno, Firuz je suočen sa možda najtežim izborom u svom životu. Dvoumi se, treba li kao plemenski aga slediti običaje ili kao otac da zaštiti snaju koju mu je poverio jedini sin. Sud donosi odluku da se Boran oslobađa optužnice i odmah pusti na slobodu. Kevser govori Firuzu da će Boran mnogo patiti, dok Firuz smatra da će uspeti da je preboli isto kao i Jezdu što je uspeo. Silu automobilom odvoze u nepoznatom pravcu.

Kada bude primetila da je ne voze na sud, ona pokušava da izađe, ali vrata automobila su zaključana. Boran dolazi kući i odmah pita za Silu, ali mu ukućani govore da nije tu. Boran je traži po čitavoj kući dozivajući je. Dvojica muškarca su Silu dovela do nepoznatog mesta i rekli joj da je vreme da se smrtna presuda izvrši.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA