Devojka Mika Džegera se obesila zbog dugova?

Poznata dizajnerka Lren Skot nikada od svog dugogodišnjeg partnera nije potražila finansijsku pomoć, a spekulacije o velikim dugovima raspiruje i to što je prošle godine otkazala reviju na Nedelji mode u Londonu

  • 5

Dugogodišnja partnerka Mika Džegera, Lren Skot, koja je juče pronađena kako vidi obešena o kvaku u svom stanu, najverovatnije je sebi oduzela život zbog dugova koji su, prema spekulacijama američkih medija, premašivali cifru od sedam miliona dolara.

Poznata dizajnerka, čije su modele nosile i Anđelina Džoli, Sandra Bulok, Nikol Kidman, pa čak i Mišel Obama, navodno je zapala u ogromne dugove, a budući da prijatelji tvrde da je bila sklona depresiji, spekuliše se da je sve to doprinelo tragičnom kraju.

Iako je Lren bila sa Džegerom u vezi još od 2001. godine, nikada mu nije tražila finansijsku pomoć, a prošle godine je zbog dugova čak otkazala reviju na Nedelji mode u Londonu, gde je trebalo da predstavi ovu liniju svoje kuće LS Fešn LTD.

- Šokirana sam i tužna. Lren znam još od svoje 17. godine. Zajedno smo putovale svetom, obožavala sam je. Bila je simbol elegancije i ženstvenosti. Nedostajaće mi - napisala je Naomi Kembel na svom Instagramu.

- Jako sam tužna zbog gubitka Lren. Ona je bila pravi perfekcionista i imala je jak karakter. Bila je velikodušna, graciozna i ljubazna - svoje žaljenje izrazila je i Ana Vintur, urednica "Voga".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @jboban

    19. mart 2014 | 00:11

    Kao neko može da duguje 7 miliona dolara? Kako?

  • Sone rus!!!

    18. mart 2014 | 21:17

    Gde mogu da se uzajmim i ja 7 miliona ??? Pa posle znaš šta ciniti

  • bljak

    18. mart 2014 | 22:54

    Kako su zene mogle voleti tog coveka koji je imao toliku zmiju u dzepu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA