ESTRADA BRANI ŠARIĆA: On je dobar čovek i humanitarac, bio bi odličan premijer!

- Poznajem ga kao dobrog i osećajnog čoveka, svima je pomagao. Pa znate li vi koliko je on humarnih koncerata organizovao? Prema meni je uvek bio fer, korektan i na distanci. Imam najlepše mišljenje o njemu. O tome da li je kriv ili ne, ne mogu da pričam jer je i mene svašta snašlo u životu - prokomentarisala je Slađa Delibašić

  • 57

Vest da je narko-diler Darko Šarić uhapšen obradovala je čitav region, ali ne i brojne estradne ličnosti, koje su svojevremeno sarađivle sa njim i nastupale u njegovim diskotekama. U njegovu odbranu stali su Bora Đorđević, Goga Sekulić, Slađa Delibašić i "Amadeus" bend.

Folkerka Goga Sekulić ne krije da je razočarana što je njen dugogodišnji prijatelj uhapšen, i ističe da će posetiti u zatvoru, ako joj se za to ukaže prilika.

- Žao mi je Darka, jer mi je prijatelj. Već godinama se vodi hajka protiv njega, ali ja verujem da će pravda pobediti. Uz njih sam i u dobru i u zlu - rekla je pevačica za "Informer".

Sa njom se složio i frontmen grupe "Riblja Čorba" Bora, koji smatra da bi Šarić bio dobar premijer!

- Žao mi je što je uhapšen, poznavao sam ga lično, ali ne znam kojim se poslom bavio. Očigledno je sad je samo dobar organizator. Nastupao sam u njegovoj diskoteci i o njegovom bratu Dušku mislim sve najbolje. Oni su savšeni ljudi, dobri. Šarić bi bio odličan premijer. On je svetac u poređenju sa nekim političarima - rekao je Đorđević.

Slađa Delibašić takođe je imala reči hvale za Darka.

- Poznajem ga kao dobrog i osećajnog čoveka, svima je pomagao. Pa znate li vi koliko je on humarnih koncerata organizovao? Prema meni je uvek bio fer, korektan i na distanci. Imam najlepše mišljenje o njemu. O tome da li je kriv ili ne, ne mogu da pričam jer je i mene svašta snašlo u životu - kazala je ona.

Članovi grupe "Amadeus" poslednjih godinanastupali su na rođendanu Šarićeve ćerke Nikoline, koja je njihov veliki fan.

- Svake godine 2. decembra pevali smo njegovoj ćerkici za rođendan. Prema nama je bio korektan, domaćin koji nas je svaki put lepo ugostio. Zaista ne znam čime se bavio i ne ulazim u to - kratko je rekao Aca.

(Telegraf.rs/Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepristrasna

    19. mart 2014 | 00:22

    Ima li neki narko boss a da nije Gogin prijatelj. Ajkula, Saric....

  • Akademik

    19. mart 2014 | 10:08

    Sramota. Ispitati i ove seljake,da se vidi koliko su zaradili i uzeli od Sarica,i jel su placali porez na to sve. Stidite se,prodavac droge ispade dobar covek

  • ...

    19. mart 2014 | 00:51

    I vi gospodo estradni umetnici bi trebalo da budete kaznjeni, uzimali ste krvav novac stecen svercom, ubistvima I smrcu omladine koja je posrnula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA