KAKVA PROMENA! Pogledajte Zoricu Brunclik kao plavušu! (FOTO)

- U pitanju je, naravno, perika! Žao mi je ako su pojedinci razočarani, ostajem pri svojoj boji i ne bih je menjala nikada! - napisala je pevačica, kako bi smirila isprepadane fanove

  • 13

Osim po svojim hitovima, Zorica Brunclik prepoznatljiva je po svom jedinstvenom imidžu i kosi pink boje, te je na Tviteru nastala prava histerija kada je pevačica okačila fotografiju sa drastično drugačijom frizurom!

Iako je isprva zapanjila promenom, kraljica narodnjaka otkrila je da je u pitanju samo perika i da svoju pink boju ne bi dala ni za šta na svetu.

- Ni jednog momenta nije rečeno da sam se ofarbala, pitanje je bilo: "Kako vam se dopada?"... Vidim da su mišljenja podeljena. U pitanju je, naravno, perika! Žao mi je ako su pojedinci razočarani, ostajem pri svojoj boji i ne bih je menjala nikada! - napisala je Brunclikova.

Pevačica ne krije da je ponosna na svoju drečavo-roze nijansu na glavi, a jednom prilikom je otkrila da se prvi put u pink ofarbala sasvim slučajno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA