PAMELA ANDERSON: Mislila sam da je seks sa kratkom kosom čudan!

- Jedan moj prijatelj mi je rekao da žena sa kratkom kosom izgelda muškobanjasto, ali ja se sa "dečačkom" frizurom osećam baš moćno - rekala je 46-godišnja glumica

  • 3

Seks bomba devedesetih Pamela Anderson nedavo je isekla dugu plavu kosu, koja je čitav život bila njen zaštitni znak i otkrila da se zbog toga prilično zabrinula, jer nije znala kako će se to odraziti na njen seksualni život.

- Prvo sam pomislila da ličim na Andersona Kupera, ali, zapravo se osećam veoma moćno. Imam jednog sjajnog prjijatelja koji mi je rekao da žene koje se ošišaju kratko izgledaju muškobanjasto, ali kada sam ja u pitanju, da mi je ova frizura doprinela da izgledam samo još ženstvenije - rekla je 46-godišnja glumica i dodala:

- Mislila sam da će mi biti čudno da imam seks sa kratkom kosom, ali brzo sam ušla u "fazon" - iskrena je bila Pam, koja je u januaru ove godine obnovila svoj brak sa bivšim mužem Rikom Salomonom.

(Telegraf.rs/huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA