BERLINSKI ZID: Festival nemačke moderne umetnosti 4. aprila u klubu KPGT!

Posetioce ovog događaja očekuju dve stejdža: East Berlin (tehno) i Vest Berlin (drum & bass/dubstep stage), na kojima će, osim stranih, nastupiti i domaći di-džejevi

  • 0

Organizacija Jungle Tribe u saradnji sa "Nemačkom turističkom organizacijom" i "Visit Berlin" sprema još jedan interesantan događaj u svojoj režiji pod nazivom "Berlinski Zid" koji predstavlja početak Festivala nemačke moderne umetnosti. Cilj "Berlinskog Zida" je promocija vrednosti Berlina – grada muzeja, klabinga i najrazličitije vrste umetnosti. 

U prostoru KPGT-a se organizuje prva žurka na kojoj su najavljeni specijalni gosti iz Berlina koji će svojim "live setom" preneti originalni tehno zvuk.

- Vodeći turistička putovanja u Berlin i fasciniranošću naših putnika ovim gradom došli smo na ideju da njegov duh prenesemo kod nas i započnemo Festival nemačke moderne umetnosti koji će predstaviti brojne di-džejeve, grafitere, arhitekte,pisce, slikare, video producente, vajare i ostale koji žele da dočaraju sliku Berlina i njegovih kulturno-umetničkih vrednosti. Četvrtog aprila vas očekuje "slika" skvotova,"underground" klubova, grafita, Zida - ističu iz Jungle Tribe-a.

Organizovana su dva stage-a: EAST BERLIN (tehno stage) na kom će pored najavljenih gostiju iz Berlina muziku puštati DJ-evi : Stevan Kostić, Vid Marjanović b2b Float i Luka Vuković b2b Ivan Radojević, & WEST BERLIN (drum & bass/dubstep stage) na kome nastupaju : Fletric, Rebel B, Codex i Goran Toprek.

Karte za događaj neće biti u slobodoj prodaji, a pozivnice ćete moći da osvojite preko Telegrafa, promotera, socijalnih mreža kao i na zvaničnoj Facebook stranici "Berlinskog Zida".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA