SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi! (VIDEO)

Kevser priznaje Boranu da je Sila oteta i da je živa, ali da ne zna gde su je odveli, da to samo Firuz zna

  • 1

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Kevser i Firuz razgovaraju, Firuz govori ženi da je Sila tvrdoglava i da ne želi da napusti Borana i dete, ali i da ako se do sutra ne bude predomislila da će naredba veća morati da bude izvršena. Boran leži pokraj Berdihana, uspavljuje ga pričajući mu bajku koju je njemu pričala njegova majka kada je bio mal. Sila sanja, budi se zadihana. Dva muškarca, ista ona dvojica koja su je kidnapovala, ulaze u sobu zabrinuti. Sila im govori da je sina ostavila na sigurnom sa Boranom i da sada mogu da je ubiju. Pada na kolena, govoreći da više nema snage, moleći ih da joj dopuste da još jednom vidi svog sina pre nego što bude ubijena. Kevser priznaje Boranu da je Sila oteta i da je živa, ali da ne zna gde su je odveli, da to samo Firuz zna. Firuza pleme pritiska da pronađe Silu i izvrši presudu.

Jedan od dvoje momaka odlučuje da on izvrši presudu i tako sačuva čast plemena. Firuz objašnjava Boranu zašto je to uradio i da ujedno ne brine jer je Sila sa Harunom na sigurnom. Boran odlučuje da majku svog deteta vrati kući, bez obzira  šta pleme misli o tome. Sila beži. Boran na noge diže celo pleme i odlazi u potragu za Silom. Omer pristiže Silu na livadi. Iznad njene glave držaće uperen pištolj. Omer želi da ispuni obećanje dato Ahmet agi i ubije Silu zarad časti plemena.  Boran stiže kod Ahmeta sa ostatkom plemena i sa pištoljem uperenim u njega, prisiljuje ga da krenu u potragu. Boran i ostali stižu u poslednjem trenutku. Omar je uperio pištolj ka Sili, a Boran ka Ahmetu. Sila je spasena.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA